HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Sollentuna kommun

Sollentuna kommun – med ett attraktivt läge och goda kommunikationer! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sollentuna kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sollentuna kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sollentuna kommun

Sollentuna kommun ligger i Stockholms län och är en del av Storstockholm. Kommunen gränsar till Upplands Väsby-, Täby-, Danderyds-, Sundbybergs-, Solna-, Stockholms- och Järfälla kommun. Sollentuna kommun sjuder av liv med många handelsområden och ett händelserikt centrum i centralorten Tureberg. Sollentuna kommun bjuder även på många vackra grönområden och många platser för både motion och rekreation. 

Om Sollentuna kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sollentuna kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sollentuna kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sollentuna kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sollentuna kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sollentuna kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sollentuna kommun kostar i snitt 3480 kr. 2:or i Sollentuna kommun kostar i snitt 5800 kr. 3:or i Sollentuna kommun kostar i snitt 8120 kr. 4:or i Sollentuna kommun kostar i snitt 10440 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sollentuna kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sollentuna kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sollentuna kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sollentuna kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sollentuna kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sollentuna kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sollentuna kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sollentuna kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.