HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Täby kommun

Täby kommun – staden på landet! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Täby kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Täby kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Täby kommun

Täby kommun ligger i Stockholms län och gränsar till Upplands Väsby-, Vallentuna-, Österåkers-, Vaxholms-, Danderyds- och Sollentuna kommun. Täby kommun är en underbar naturnära kommun med ett levande centrum i centralorten Täby där du både kan shoppa, ta en fika på ett trevligt café eller ta del av olika kulturevenemang. Roslagsbanans linjer gör det möjligt att snabbt ta sig från centrala Stockholm till Täby kommun, en resa på under 20 minuter från centrala Stockholm till Täby centrum. Täby kommuns slogan är "Staden på landet" och det passar väldigt bra för Täby som har det bästa av båda världar, ett levande centrum med en lantlig charm och vacker natur.

Om Täby kommun

Täby kommuns centralort med samma namn var fram tills år 2015 sett som sin egen tätort, men räknas nu som en del av Stockholm. Täby kommun bildades 1971 efter en ombildning av Täby köping. Idag är vackra Täby kommun hem åt mer än 75 000 invånare, varav runt 61 000 av dem bor i centralorten Täby. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Täby kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Täby kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Täby kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Täby kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Täby kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Täby kommun kostar i snitt 4620 kr. 2:or i Täby kommun kostar i snitt 7700 kr. 3:or i Täby kommun kostar i snitt 10780 kr. 4:or i Täby kommun kostar i snitt 13860 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Täby kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Täby kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Täby kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Täby kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Täby kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Täby kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Täby kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Täby kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.