HomeQ-Logo

"Danderyd kontor" by Kungsleden AB is licensed under CC BY-NC-ND 2.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Danderyds kommun

Danderyds kommun – där de vackra villorna håller till. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Danderyds kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Danderyds kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Danderyds kommun

Danderyds kommun ligger i Stockholms län och gränsar till kommunerna Täby, Vaxholm, Lidingö, Stockholm, Solna och Sollentuna. Danderyds kommun består av fyra kommundelar: Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Djursholm, känt för sina vackra villor präglad av både nationalromantik, nyklassicism och funktionalism, är Danderyds kommuns centralort. Men det är inte bara i Djursholm som det finns vackra villor – tar man en resa runt Danderyds kommun kan man se ett tvärsnitt av svensk villaarkitektur under nära ett sekel.

Om Danderyds kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Danderyds kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Danderyds kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Danderyds kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Danderyds kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Danderyds kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Danderyds kommun kostar i snitt 3600 kr. 2:or i Danderyds kommun kostar i snitt 6000 kr. 3:or i Danderyds kommun kostar i snitt 8400 kr. 4:or i Danderyds kommun kostar i snitt 10800 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Danderyds kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Danderyds kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Danderyds kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Danderyds kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Danderyds kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Danderyds kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Danderyds kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Danderyds kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.