HomeQ-Logo

2021-04-16 flickr photo by Giåm shared under a Creative Commons (BY-SA) license

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Solna kommun

Solna kommun – hem till Sveriges största galleria! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Solna kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Solna kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Solna kommun

Solna kommun ligger i Stockholms län och är en del av Storstockholm. Solna kommun gränsar till Danderyds-, Stockholms-, Sundbybergs-, Sollentuna- och Lidingö kommun. Solna kommun är en kommun med många vackra grönområden och ett levande centrum i centralorten Solna. Kommunen har även ett näringsliv som sprudlar av liv och domineras av tjänstesektorn.

Om Solna kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Solna kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Solna kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Solna kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Solna kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Solna kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Solna kommun kostar i snitt 3630 kr. 2:or i Solna kommun kostar i snitt 6050 kr. 3:or i Solna kommun kostar i snitt 8470 kr. 4:or i Solna kommun kostar i snitt 10890 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Solna kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Solna kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Solna kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Solna kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Solna kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Solna kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Solna kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Solna kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.