HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Sundbybergs kommun

Sundbybergs kommun – med bra kommunikationer, ett levande centrum och fina naturreservat! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sundbybergs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sundbybergs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sundbybergs kommun

Sundbybergs kommun ligger i Stockholms län och är en del av Storstockholm. Sundbybergs kommun gränsar till Järfälla-, Sollentuna-, Solna- och Stockholms kommun. Sundbybergs kommun är en trevlig boendekommun med bra kommunikationer in till centrala Stockholm och även övriga världen, då kommunen ligger nära Stockholm Bromma Airport med ett flertal nationella och internationella flygningar. Inne i centrala Sundbyberg och Hallonbergen finns det många köpcentrum, restauranger och butiker väl värda ett besök.

Om Sundbybergs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sundbybergs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sundbybergs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sundbybergs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sundbybergs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sundbybergs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sundbybergs kommun kostar i snitt 3540 kr. 2:or i Sundbybergs kommun kostar i snitt 5900 kr. 3:or i Sundbybergs kommun kostar i snitt 8260 kr. 4:or i Sundbybergs kommun kostar i snitt 10620 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sundbybergs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sundbybergs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sundbybergs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sundbybergs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sundbybergs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sundbybergs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sundbybergs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sundbybergs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.