HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Stockholms kommun

Bo i Stockholms kommun, Nordens Venedig! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Stockholms kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Stockholms kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Stockholms kommun

Stockholms kommun har något för alla! Här kan du uppleva riktig storstadspuls, men även känna historiens vingslag på de gamla kullerstensgatorna. Här finns ett kultur- och nöjesutbud som heter duga och restaurangerna bjuder på kulinariska upplevelser. Här är det även enkelt att uppleva naturen: ta dig ut till någon av kommunens många naturreservat eller varför inte båten ut till den närliggande skärgården för världsunika vyer och havets stillhet.

Om Stockholms kommun

Stockholms kommun, av kommunen själv benämnd Stockholms stad, är en kommun i Stockholms län och hem till Sveriges huvudstad Stockholm. Här finns landets ekonomiska, politiska och mediala centrum. Staden beräknas nå en miljon invånare vid 2024, vilket inte är förvånande med tanke på den höga del arbetstillfällen som finns här i kombination med det kulturella utbud som huvudstaden har att erbjuda. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Stockholms kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Stockholms kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Stockholms kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Stockholms kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Stockholms kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Stockholms kommun kostar i snitt 3660 kr. 2:or i Stockholms kommun kostar i snitt 6100 kr. 3:or i Stockholms kommun kostar i snitt 8540 kr. 4:or i Stockholms kommun kostar i snitt 10980 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Stockholms kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Stockholms kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Stockholms kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Stockholms kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Stockholms kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Stockholms kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Stockholms kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Stockholms kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.