HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Järfälla kommun

Järfälla kommun – nära både centrum, natur och bad. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Järfälla kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Järfälla kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Järfälla kommun

Järfälla kommun ligger i Stockholms län. Kommunens centralort är Jakobsberg och den är en del av Stockholms storstadsområde. Järfälla kommun ligger vid Mälarens östra strand och gränsar till kommunerna Upplands Väsby, Sollentuna, Stockholm, Ekerö och Upplands-Bro. Järfälla kommun är en stor kommun nära både badplatser, naturområden och centrum.

Om Järfälla kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Järfälla kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Järfälla kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Järfälla kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Järfälla kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Järfälla kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Järfälla kommun kostar i snitt 3360 kr. 2:or i Järfälla kommun kostar i snitt 5600 kr. 3:or i Järfälla kommun kostar i snitt 7840 kr. 4:or i Järfälla kommun kostar i snitt 10080 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Järfälla kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Järfälla kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Järfälla kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Järfälla kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Järfälla kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Järfälla kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Järfälla kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Järfälla kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.