HomeQ-Logo

"The mill in Vallentuna" by Robert Nyman is licensed under CC BY 2.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vallentuna kommun

Vallentuna kommun – hem till Sveriges stolthet, ABBA! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vallentuna kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vallentuna kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vallentuna kommun

Vallentuna kommun ligger i Stockholms län och gränsar till Norrtälje-, Österåker-, Täby-, Upplands Väsby- och Sigtuna kommun. Vallentuna kommun är en idyllisk landsbygdsort med många bra kommunikationer in till centrala Stockholm och erbjuder både ett lantligt lugn och ett levande centrum i centralorten Vallentuna.

Om Vallentuna kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vallentuna kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vallentuna kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vallentuna kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vallentuna kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vallentuna kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vallentuna kommun kostar i snitt 4470 kr. 2:or i Vallentuna kommun kostar i snitt 7450 kr. 3:or i Vallentuna kommun kostar i snitt 10430 kr. 4:or i Vallentuna kommun kostar i snitt 13410 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vallentuna kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vallentuna kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vallentuna kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vallentuna kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vallentuna kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vallentuna kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vallentuna kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vallentuna kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.