HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Norrtälje kommun

Välkommen till Norrtälje kommun som bjuder på såväl skärgård, fantastiska naturupplevelser och kullerstensgränder som pendlingsavstånd till storstaden. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Norrtälje kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Norrtälje kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun är till ytan Stockholms läns största kommun och är belägen i de östra delarna av landskapet Uppland. Till öster har kommunen Ålands hav som bjuder på en fantastisk skärgård med öar för alla sinnen. Här hittar du välbesökta öar med mysiga skärgårdskrogar, historisk intressanta platser, kultur och olika evenemang men du hittar även obebyggda silkeslena skär dit du kan ta dig med egen båt och njuta av skärgårdens stillhet.

Om Norrtälje kommun

Norrtälje kommun bildades 1971 och har sedan start haft en starkt positiv befolkningstrend. Norrtälje kommun bjuder på en unik natur med fantastiska vyer och en mängd härliga orter och öar, alla med sin charm och historia. Här bor du i skärgården eller skärgårdsnära men med storstan runt knuten. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Norrtälje kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Norrtälje kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Norrtälje kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Norrtälje kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Norrtälje kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Norrtälje kommun kostar i snitt 3420 kr. 2:or i Norrtälje kommun kostar i snitt 5700 kr. 3:or i Norrtälje kommun kostar i snitt 7980 kr. 4:or i Norrtälje kommun kostar i snitt 10260 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Norrtälje kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Norrtälje kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Norrtälje kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Norrtälje kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Norrtälje kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Norrtälje kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Norrtälje kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Norrtälje kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.