HomeQ-Logo

Anders Hansson, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Ockelbo kommun

Ockelbo kommun – med underbar natur och anrik historia! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ockelbo kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ockelbo kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ockelbo kommun

Ockelbo kommun ligger i Gävleborgs län och gränsar till Bollnäs-, Söderhamns-, Gävle-, Sandvikens- och Falu kommun. Ockelbo kommun är en liten kommun med en underbar mysig småstadskänsla och vacker natur. Kommunens centralort Ockelbo är en betydande stationsort vid Norra stambanan och kommunen i stort erbjuder bra möjligheter till pendling till närliggande orter såsom Sandviken och Bollnäs.

Om Ockelbo kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ockelbo kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ockelbo kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ockelbo kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Ockelbo kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Ockelbo kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Ockelbo kommun kostar i snitt 2490 kr. 2:or i Ockelbo kommun kostar i snitt 4150 kr. 3:or i Ockelbo kommun kostar i snitt 5810 kr. 4:or i Ockelbo kommun kostar i snitt 7470 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ockelbo kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ockelbo kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ockelbo kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ockelbo kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ockelbo kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ockelbo kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ockelbo kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ockelbo kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.