HomeQ-Logo

Annika64, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Bollnäs kommun

Bollnäs kommun, hem till bland annat Hälsinglands riviera! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Bollnäs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Bollnäs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Bollnäs kommun

Bollnäs kommun bjuder på spektakulära naturupplevelser, med Ljusnan som rinner genom landskapet och dramatiska klippformationer, men även små mysiga orter med sin egen charm och historia. De praktfulla Hälsingegårdarna bjuder på ett rikt kulturarv och här finns mycket kulturhistoria att ta del av. Området bjuder även på en mängd olika aktiviteter såsom ridning, fiske och en mängd olika vinternöjen.

Om Bollnäs kommun

Bollnäs kommun är belägen i Gävleborgs län med staden Bollnäs som centralort. Befolkningstrenden har varit stabil sedan kommunen bildades år 1971. Området är kuperat med skogsbeklädda toppar medan betes- och odlingsmarker primärt återfinns utmed Ljusnans och Voxnans älvsystem. Här finns många naturreservat såsom exempelvis Tjuvberget, som har ett mycket varierat landskap: här samsas branta klippstup med 300 år gamla tallar och olika skogstyper. Det kallas för Tjuvberget för att det enligt sägnen var en plats där tjuvar höll till och rånade uttröttade vandrare. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Bollnäs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Bollnäs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Bollnäs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Bollnäs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Bollnäs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Bollnäs kommun kostar i snitt 2550 kr. 2:or i Bollnäs kommun kostar i snitt 4250 kr. 3:or i Bollnäs kommun kostar i snitt 5950 kr. 4:or i Bollnäs kommun kostar i snitt 7650 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Bollnäs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Bollnäs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Bollnäs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Bollnäs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Bollnäs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Bollnäs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Bollnäs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Bollnäs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.