HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Falu kommun

Falu kommun – där delar av ett världsarv finns! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Falu kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Falu kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Falu kommun

Falu kommun ligger i sydöstra delen av vackra Dalarnas län. Dalarnas kommun gränsar i norr till Bollnäs och Ovanåker, i sydöst till Hedemora och Säter, i sydväst till Borlänge kommun och till Leksand och Rättvik i nordväst. Falu kommuns centralort, Falun, ligger precis vid den fina sjön Runn. I fina Falu kommun finns det mycket att se och göra! Miljön i Falu kommun är både vacker, historisk och världsunik. Delar av centralorten Falun klassas faktiskt som ett världsarv.

Om Falu kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Falu kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Falu kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Falu kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Falu kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Falu kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Falu kommun kostar i snitt 2880 kr. 2:or i Falu kommun kostar i snitt 4800 kr. 3:or i Falu kommun kostar i snitt 6720 kr. 4:or i Falu kommun kostar i snitt 8640 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Falu kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Falu kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Falu kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Falu kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Falu kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Falu kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Falu kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Falu kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.