HomeQ-Logo

Hievelina, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Bollnäs

Välkommen till Bollnäs i hjärtat av Hälsingland! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Bollnäs. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Bollnäs

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Bollnäs

Bollnäs är en av Hälsinglands tre städer och bjuder på en mysig liten stadskärna med trevlig shopping och härliga restauranger och caféer. I Bollnäs har du alltid natur och vatten närvarande och lättillgängligt, här finns fina vandringsleder och badplatser inom gångavstånd från centrum. Ljusnan rinner genom hela området och genom staden och sätter en speciell prägel på sin omgivning.

Om Bollnäs

Bollnäs har gamla anor och ortsnamnet finns först nedtecknat år 1312, då som Baldanes, med betydelsen “det stora näset”. I centrala Bollnäs finns en fornlämning kallad Onbacken, som varit en källa till fascination för såväl forskare som allmänhet. Många olika fantasier om platsen har uppkommit, både hednatempel och kyrkgrund, men det har senare visat sig vara gravgrupper från den äldre järnåldern. Framväxten av Bollnäs stadskärna skedde under 1800-talet och mot seklets slut fanns både ångbåtsbolag, järnväg och elektrisk belysning. På tolvslaget mellan 1941 och 1942 fick Bollnäs status som stad och blir Sveriges 87:e i ordningen. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Bollnäs

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Bollnäs?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Bollnäs med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Bollnäs?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Bollnäs har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Bollnäs, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Bollnäs?

  Här finner du förstahandslägenheter i Bollnäs i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Bollnäs.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Bollnäs?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Bollnäs är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Bollnäs och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Bollnäs med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Bollnäs om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.