HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Sandvikens kommun

Välkommen till Sandvikens kommun, med fantastisk natur och ett engagerande kulturliv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sandvikens kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sandvikens kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sandvikens kommun

I Sandvikens kommun har du nära till så gott som allt du kan behöva; vackra och levande städer och tätorter kantade av härliga och fylliga skogar och sjöar. Naturreservaten och nationalparkerna är fantastiska, med ovanligt rikt fågelliv och stora öppna områden. I Sandvikens stad anordnas också jazzfestivaler och sportevenemang som fyller staden med liv och engagemang. Det finns även ett brett utbud av allt som heter vardag i Sandvikens kommun, som förskolor och folkhögskolor, näringsliv och sporthallar.

Om Sandvikens kommun

Trots att inslaget av myrmark är stort, domineras Sandvikens kommun av kuperad skogsmark. De delar av området som ligger på högre mark är huvudsakligen täckta med morän och bevuxna med barrskog. I kommunens södra delar rinner Dalälvens nedre lopp, vilken är Sveriges näst längsta älv. Sandvikens kommun är belägen i de sydvästra delarna av landskapet Gästrikland, i Gävleborgs län, och Sandviken är centralort i kommunen. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sandvikens kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sandvikens kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sandvikens kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sandvikens kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sandvikens kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sandvikens kommun kostar i snitt 2790 kr. 2:or i Sandvikens kommun kostar i snitt 4650 kr. 3:or i Sandvikens kommun kostar i snitt 6510 kr. 4:or i Sandvikens kommun kostar i snitt 8370 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sandvikens kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sandvikens kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sandvikens kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sandvikens kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sandvikens kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sandvikens kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sandvikens kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sandvikens kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.