HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Sandviken

Välkommen till Sandviken, där natur och kultur möts i en härlig blandning! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sandviken. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sandviken

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sandviken

Sandviken är en charmig stad mitt i hjärtat av södra Gävleborg. Staden är en perfekt blandning av kultur och natur, och bjuder på allt från vackra strandpromenader och friluftsliv till jazzfestivaler och världsmästerskap i sport. Staden passar för hela familjen, med aktiviteter och tjänster att tillgå som passar alla åldrar och aldrig lämnar en uttråkad.

Om Sandviken

I samband med att det som kom att bli Sandviken AB började anläggas år 1862 grundades samhället Sandviken. Vid sekelskiftet till nittonhundratalet var Sandviken ett av de tre största järnbruken i Sverige och 1942 kom beslutet om att Sandvikens köping och Högbo kommun skulle slås samman till Sandvikens stad. Sandviken bjuder på stor variation i sevärdheter som speglar stadens historia, med bruksmuseet mitt i innerstan men även geografiska, främst akvatiska, sevärdheter som lätt fångar ens intresse nere vid Storsjön. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sandviken

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sandviken?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sandviken med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Sandviken?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Sandviken har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Sandviken, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sandviken?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sandviken i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sandviken.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sandviken?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sandviken är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sandviken och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sandviken med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sandviken om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.