HomeQ-Logo

Annika64, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Söderhamns kommun

Söderhamns kommun – med underbar skärgård och ett rikt kulturliv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Söderhamns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Söderhamns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Söderhamns kommun

Söderhamns kommun ligger i Gävleborgs län och gränsar till Hudiksvalls-, Gävle- och Bollnäs kommun. Söderhamns kommun är en underbar skärgårdskommun med mycket att erbjuda. Ett rikt kulturliv och en mysig och kompakt stadskärna i centralorten Söderhamn är något som lockar till sig besökare året om. Söderhamns kommun är en riktig skärgårdsidyll!

Om Söderhamns kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Söderhamns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Söderhamns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Söderhamns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Söderhamns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Söderhamns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Söderhamns kommun kostar i snitt 2670 kr. 2:or i Söderhamns kommun kostar i snitt 4450 kr. 3:or i Söderhamns kommun kostar i snitt 6230 kr. 4:or i Söderhamns kommun kostar i snitt 8010 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Söderhamns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Söderhamns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Söderhamns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Söderhamns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Söderhamns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Söderhamns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Söderhamns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Söderhamns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.