HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Göteborgs kommun

Göteborgs kommun – ett sjönära centrum! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Göteborgs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Göteborgs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Göteborgs kommun

Göteborgs kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Kungsbacka-, Mölndals-, Härryda-, Partille-, Lerums-, Ale-, Kungälvs- och Öckerö kommun. Göteborgs kommun är en vacker skärgårdskommun som gränsar till Kattegatt i väster. Genom kommunen rinner också Göta älv, så det är inget tvivel om att det är nära till vattnet i Göteborgs kommun! Kommunen är kanske mest känd för sin centralort, Göteborg, som är Sveriges näst största stad och en betydande industristad.

Om Göteborgs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Göteborgs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Göteborgs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Göteborgs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Göteborgs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Göteborgs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Göteborgs kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Göteborgs kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Göteborgs kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Göteborgs kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Göteborgs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Göteborgs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Göteborgs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Göteborgs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Göteborgs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Göteborgs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Göteborgs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Göteborgs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.