HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Kungälvs kommun

Välkommen till Kungälvs kommun, som bjuder på bevarade fästningar med en nervkittlande historia, en levande bygd och den unika skärgårdsstaden Marstrand! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kungälvs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kungälvs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kungälvs kommun

Kungälvs kommun är belägen i Västra Götalands län och gränsar i söder till Göteborgs kommun. Det är en bygd med gammal historia och runt om i orterna kan man finna fornlämningar, både från bronsåldern och stenåldern, samt andra historiskt intressanta platser. Kungälvs kommun bjuder på härlig natur med flera naturreservat med fina vandringsleder och gränsar även till havet med en fantastisk skärgård.

Om Kungälvs kommun

Kungälvs kommun är en gammal bygd som bjuder på mycket historia, det märker man inte minst genom de olika bevarade fornborgarna man kan hitta på området. Två av de mest kända är Bohus fästning i Kungälv men även Carlstens fästning som man hittar på den vackra Marstrandsön. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kungälvs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kungälvs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kungälvs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kungälvs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kungälvs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kungälvs kommun kostar i snitt 3120 kr. 2:or i Kungälvs kommun kostar i snitt 5200 kr. 3:or i Kungälvs kommun kostar i snitt 7280 kr. 4:or i Kungälvs kommun kostar i snitt 9360 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kungälvs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kungälvs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kungälvs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kungälvs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kungälvs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kungälvs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kungälvs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kungälvs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.