HomeQ-Logo

VORDME, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun – med rik historia och vacker kust utmed Kattegatt! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kungsbacka kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kungsbacka kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun ligger i Hallands län och gränsar till Varbergs-, Göteborgs-, Mölndals- och Marks kommun. Kungsbacka kommun har en vacker kust utmed Kattegatt och har en rik och omväxlande natur. I centralorten Kungsbacka finns det mycket att uppleva i form av både kulturupplevelser och shopping.

Om Kungsbacka kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kungsbacka kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kungsbacka kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kungsbacka kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kungsbacka kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kungsbacka kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kungsbacka kommun kostar i snitt 3180 kr. 2:or i Kungsbacka kommun kostar i snitt 5300 kr. 3:or i Kungsbacka kommun kostar i snitt 7420 kr. 4:or i Kungsbacka kommun kostar i snitt 9540 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kungsbacka kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kungsbacka kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kungsbacka kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kungsbacka kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kungsbacka kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kungsbacka kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kungsbacka kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kungsbacka kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.