HomeQ-Logo

<a href="https://commons.wikimedia.org/wiki/File:View_of_M%C3%B6lndal_from_Safj%C3%A4llets_Naturreservat.jpg">Ilaria Furlan</a>, <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0">CC BY-SA 4.0</a>, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Mölndals kommun

Mölndals kommun – för dig som vill vara nära både natur och storstad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Mölndals kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Mölndals kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Mölndals kommun

Mölndals kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Kungsbacka-, Göteborgs-, Härryda- och Marks kommun. Genom Mölndals kommun rinner den vackra Mölndalsån. Mölndals kommun är en del av Storgöteborg och är en perfekt boendekommun för dig som vill bo i en lugn och naturnära kommun, samtidigt som storstaden bara är några minuter bort!

Om Mölndals kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Mölndals kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Mölndals kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Mölndals kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Mölndals kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Mölndals kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Mölndals kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Mölndals kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Mölndals kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Mölndals kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Mölndals kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Mölndals kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Mölndals kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Mölndals kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Mölndals kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Mölndals kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Mölndals kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Mölndals kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.