HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Göteborg

Välkommen till Göteborg, denna västsvenska pärla som har allt man kan önska sig. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Göteborg. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Göteborg

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Göteborg

Bo i Göteborg som även kallas för lilla London. Upptäck en stad som lever och andas äventyr. Utforska livliga gator som är genomsyrade av kultur eller upplev spännande utomhusaktiviteter. Göteborg är populärt bland studenter – högskolorna Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola lockar många nya studenter varje år.

Om Göteborg

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Göteborg

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Göteborg?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Göteborg med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Göteborg?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Göteborg har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Göteborg, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Göteborg?

  Här finner du förstahandslägenheter i Göteborg i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Göteborg.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Göteborg?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Göteborg är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Göteborg och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Göteborg med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Göteborg om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.