HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Ale kommun

Det är lätt att leva i natursköna Ale kommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ale kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ale kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ale kommun

Det är inte svårt att förstå att Ales slogan är ”Lätt att leva” – för det är det verkligen i natursköna Ale!

Beläget i Västra Götalands län finner du Ale kommun, ett stenkast norr om Göteborg. Ale är rikt på både natur och kultur – här finns nämligen ett av de mest kända fynden från järnåldern, Äskekärrsskeppet. I Ale kommun finns samhällena Surte, Bohus, Nödinge, Nol, Alafors och Älvängen, där större delen av Ales befolkning bor. I centrum finns ett flertal butiker och caféer och det arrangeras ofta evenemang för både barn och vuxna.

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ale kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ale kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ale kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Ale kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Ale kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Ale kommun kostar i snitt 2970 kr. 2:or i Ale kommun kostar i snitt 4950 kr. 3:or i Ale kommun kostar i snitt 6930 kr. 4:or i Ale kommun kostar i snitt 8910 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ale kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ale kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ale kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ale kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ale kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ale kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ale kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ale kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.