HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Partille kommun

Partille kommun – mitt i det goda livet! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Partille kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Partille kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Partille kommun

Partille kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Göteborgs-, Härryda-, Lerums- och Älvsborgs kommun. Partille kommun är en kommun med mycket grönska. Inne i centrum finns allt man kan tänkas behöva. Det finns även bra kommunikationer in till centrala Göteborg. Partille kommuns slogan är "mitt i det goda livet" och det är inte svårt att hålla med -- i Partille kommun kan man verkligen leva gott!

Om Partille kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Partille kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Partille kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Partille kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Partille kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Partille kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Partille kommun kostar i snitt 2970 kr. 2:or i Partille kommun kostar i snitt 4950 kr. 3:or i Partille kommun kostar i snitt 6930 kr. 4:or i Partille kommun kostar i snitt 8910 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Partille kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Partille kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Partille kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Partille kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Partille kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Partille kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Partille kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Partille kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.