HomeQ-Logo

Einarspetz, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Sala kommun

Sala kommun – känt för sitt silver! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sala kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sala kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sala kommun

Sala kommun ligger i Västmanlands län och gränsar till Avesta-, Sandvikens-, Heby-, Enköpings-, Västerås-, Surahammars-, Fagersta- och Norbergs kommun. Sala kommun är kanske mest känd för sin silvergruva, Sala silvergruva, strax utanför kommunens centralort Sala. Förutom det populära utflyktsmålet silvergruvan erbjuder Sala kommun många natursköna och kulturella upplevelser, framförallt inne i centrala Sala. 

Om Sala kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sala kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sala kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sala kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sala kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sala kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sala kommun kostar i snitt 2700 kr. 2:or i Sala kommun kostar i snitt 4500 kr. 3:or i Sala kommun kostar i snitt 6300 kr. 4:or i Sala kommun kostar i snitt 8100 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sala kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sala kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sala kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sala kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sala kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sala kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sala kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sala kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.