HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Västerås kommun

Västerås kommun – kommunen vid Mälaren! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Västerås kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Västerås kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Västerås kommun

Västerås kommun ligger i Västmanlands län och gränsar till Sala-, Enköpings-, Strängnäs-, Eskilstuna-, Hallstahammars- och Surahammars kommun. Västerås kommun ligger invid den vackra sjön Mälaren och är hem till Sveriges sjätte största tätort, Västerås! Västerås kommun har ett rikt kulturarv och inne i centrum finns det många vackra gamla byggnader, kvarter och gator.

Om Västerås kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Västerås kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Västerås kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Västerås kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Västerås kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Västerås kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Västerås kommun kostar i snitt 3180 kr. 2:or i Västerås kommun kostar i snitt 5300 kr. 3:or i Västerås kommun kostar i snitt 7420 kr. 4:or i Västerås kommun kostar i snitt 9540 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Västerås kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Västerås kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Västerås kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Västerås kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Västerås kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Västerås kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Västerås kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Västerås kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.