HomeQ-Logo

Achird, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Enköpings kommun

Välkommen till Enköpings kommun, med fantastiskt läge och närhet till allt du behöver. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Enköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Enköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Enköpings kommun

Enköpings kommun bjuder på ett fantastiskt härligt landskap med öppna odlingsmarker, bulliga lövskogar, djupa dalgångar och vackra herrgårdsmiljöer. Här finns många mysiga orter att upptäcka med sin egen särprägel och unika charm. Den levande landsbygden bjuder på många olika lokala gårdsbutiker och lantbodar, samtidigt som du har närhet både till Enköpings stadspuls eller vidare till någon av de större närliggande städerna. Stora delar av kommunen gränsar mot Mälaren vilket innebär härliga klippbad och flera sandstränder för umgänge och mysiga stunder.

Om Enköpings kommun

Området som innefattas av Enköpings kommun har rötter från så långt tillbaka i tiden som stenåldern. Bygden är rik på fornlämningar och här hittar du bland annat Upplands största hällristningsfigur Brandskogsskeppet. Enköpings kommun är en av Sveriges snabbast växande och inom 60 minuters restid från Enköping arbetar och lever tre miljoner människor. Prognoserna visar en fortsatt stark tillväxt av befolkningen i kommunen. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Enköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Enköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Enköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Enköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Enköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Enköpings kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Enköpings kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Enköpings kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Enköpings kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Enköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Enköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Enköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Enköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Enköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Enköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Enköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Enköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.