HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Strängnäs kommun

Strängnäs kommun – en historisk mötesplats! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Strängnäs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Strängnäs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Strängnäs kommun

Strängnäs kommun ligger i Södermanlands län och gränsar till Västerås-, Enköpings-, Nykvarns-, Södertälje-, Gnesta-, Flen- och Eskilstunas kommun. Strängnäs kommun är en riktigt strålande kommun att bo i nära till allt -- fina naturområden, ett levande centrum och precis invid vackra sjön Mälaren!

Om Strängnäs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Strängnäs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Strängnäs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Strängnäs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Strängnäs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Strängnäs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Strängnäs kommun kostar i snitt 3000 kr. 2:or i Strängnäs kommun kostar i snitt 5000 kr. 3:or i Strängnäs kommun kostar i snitt 7000 kr. 4:or i Strängnäs kommun kostar i snitt 9000 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Strängnäs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Strängnäs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Strängnäs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Strängnäs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Strängnäs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Strängnäs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Strängnäs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Strängnäs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.