HomeQ-Logo

TS Eriksson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Nyköpings kommun

Nyköpings kommun – kommunen vid havet! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Nyköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Nyköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Nyköpings kommun

Nyköpings kommun ligger i Södermanlands län och gränsar till Katrineholms-, Flens-, Gnesta-, Trosa-, Oxelösunds-, Norrköpings- och Nynäshamns kommun. Nyköpings kommun är klädd med skog och bördig jordbruksmark, vilket gör det till en underbar grön kommun att bo i. Nyköpings kommun har även en vacker skärgård utmed Östersjön med många mysiga små öar och skär väl värda ett besök på en varm sommardag.

Om Nyköpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Nyköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Nyköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Nyköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Nyköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Nyköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Nyköpings kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Nyköpings kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Nyköpings kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Nyköpings kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Nyköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Nyköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Nyköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Nyköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Nyköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Nyköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Nyköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Nyköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.