HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Norrköpings kommun

Norrköpings kommun – med ett rikt textilarv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Norrköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Norrköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Norrköpings kommun

Norrköpings kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Söderköpings-, Linköpings-, Finspångs-, Katrineholms- och Nyköpings kommun. Norrköpings kommun bjuder på underbar natur nära till vattnet i bland annat Bråviken, såväl som en intressant och anrik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. 

Om Norrköpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Norrköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Norrköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Norrköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Norrköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Norrköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Norrköpings kommun kostar i snitt 3150 kr. 2:or i Norrköpings kommun kostar i snitt 5250 kr. 3:or i Norrköpings kommun kostar i snitt 7350 kr. 4:or i Norrköpings kommun kostar i snitt 9450 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Norrköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Norrköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Norrköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Norrköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Norrköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Norrköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Norrköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Norrköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.