HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Finspångs kommun

Finspångs kommun, Östergötlands bästa friluftskommun med 368 sjöar att upptäcka! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Finspångs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Finspångs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Finspångs kommun

Finspångs kommun är en spännande bygd som förutom att bjuda på en fantastisk natur, med sina 368 glittrande sjöar och 125 km sammanlagda vandringsleder att upptäcka, inrymmer flera spännande orter med sin egen särprägel och unika historia. Här kan du känna historiens vingslag i de gamla bruksorterna men även uppleva levande sådana som i genuina Rejmyre Hantverksby, som är världsberömt för sitt fantastiskt vackra konst- och bruksglas.

Om Finspångs kommun

Finspångs kommun är en kommun i Östergötlands län. I området finns förekomster av järnmalm och järnbruksverksamheten har präglat det lokala näringslivet sedan mitten av 1500-talet. Hela kommunen är fortsatt präglad av den gamla bruksmiljön och flera av bruken, däribland Borggårds Bruk och Grytgöls bruk, har gamla anor och är fortfarande verksamma. Sedan 2010 har befolkningstrenden varit positiv. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Finspångs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Finspångs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Finspångs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Finspångs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Finspångs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Finspångs kommun kostar i snitt 2700 kr. 2:or i Finspångs kommun kostar i snitt 4500 kr. 3:or i Finspångs kommun kostar i snitt 6300 kr. 4:or i Finspångs kommun kostar i snitt 8100 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Finspångs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Finspångs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Finspångs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Finspångs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Finspångs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Finspångs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Finspångs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Finspångs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.