HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Linköpings kommun

Linköpings kommun – med vackra kyrkor och anrik historia! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Linköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Linköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Linköpings kommun

Linköpings kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Boxholms-, Mjölby-, Motala-, Finsprångs-, Norrköpings-, Söderköpings-, Åtvidabergs- och Kinda kommun. Linköpings kommun ligger bredvid den vackra sjön Roxen och kommunen bjuder på många möjligheter till bad och friluftsliv, såväl som mycket kultur, shopping och events i centralorten Linköping

Om Linköpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Linköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Linköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Linköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Linköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Linköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Linköpings kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Linköpings kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Linköpings kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Linköpings kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Linköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Linköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Linköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Linköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Linköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Linköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Linköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Linköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.