HomeQ-Logo

ArEkBn, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Åtvidabergs kommun

Åtvidabergs kommun – läge för lycka! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Åtvidabergs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Åtvidabergs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Åtvidabergs kommun

Åtvidabergs kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Linköpings-, Söderköpings-, Valdermarsviks-, Västerviks- och Kinda kommun. Åtvidabergs kommun är känd för sitt vackra landskap rikt på ekar och sina många sjöar. I kommunen finns hela 24 stycken naturreservat med både urskog, lövskog och kulturhistoriska marker. Åtvidabergs kommunslogan är "Läge för lycka" och det passar väldigt bra in på vackra Åtvidabergs kommun -- det är svårt att inte vara lycklig här!

Om Åtvidabergs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Åtvidabergs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Åtvidabergs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Åtvidabergs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Åtvidabergs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Åtvidabergs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Åtvidabergs kommun kostar i snitt 2460 kr. 2:or i Åtvidabergs kommun kostar i snitt 4100 kr. 3:or i Åtvidabergs kommun kostar i snitt 5740 kr. 4:or i Åtvidabergs kommun kostar i snitt 7380 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Åtvidabergs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Åtvidabergs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Åtvidabergs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Åtvidabergs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Åtvidabergs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Åtvidabergs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Åtvidabergs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Åtvidabergs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.