HomeQ-Logo

Sniper Zeta, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Västerviks kommun

Västerviks kommun – Östkustens pärla! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Västerviks kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Västerviks kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Västerviks kommun

Västerviks kommun ligger i Kalmar län och gränsar till Åtvidabergs-, Valdemarsviks-, Kinda-, Vimmerby- och Oskarshamns kommun. Västerviks kommun har en vacker kust utmed Vänern och många öar och insjöar. Centralorten Västervik är en av Smålands största städer och en riktig skärgårdspärla precis vid vattnet.

Om Västerviks kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Västerviks kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Västerviks kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Västerviks kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Västerviks kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Västerviks kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Västerviks kommun kostar i snitt 2400 kr. 2:or i Västerviks kommun kostar i snitt 4000 kr. 3:or i Västerviks kommun kostar i snitt 5600 kr. 4:or i Västerviks kommun kostar i snitt 7200 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Västerviks kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Västerviks kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Västerviks kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Västerviks kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Västerviks kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Västerviks kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Västerviks kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Västerviks kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.