HomeQ-Logo

Anchor2009, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Oskarshamns kommun

Oskarshamns kommun – öarnas och sjöarnas kommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Oskarshamns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Oskarshamns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Oskarshamns kommun

Oskarshamns kommun ligger i Kalmar län och gränsar till Hultsfreds-, Högsby-, Mönsterås-, Vimmerby- och Västerviks kommun. Oskarshamns kommun är en grön och naturnära kommun i Smålands vackra landskap. I Oskarshamns kommun finns det rikligt med skärgård, sjöar och skog och kust utmed vackra Kalmarsund. Inne i kommunens centralort Oskarshamn finns allt man kan tänkas behöva i form av butiker och restauranger.

Om Oskarshamns kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Oskarshamns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Oskarshamns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Oskarshamns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Oskarshamns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Oskarshamns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Oskarshamns kommun kostar i snitt 2670 kr. 2:or i Oskarshamns kommun kostar i snitt 4450 kr. 3:or i Oskarshamns kommun kostar i snitt 6230 kr. 4:or i Oskarshamns kommun kostar i snitt 8010 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Oskarshamns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Oskarshamns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Oskarshamns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Oskarshamns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Oskarshamns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Oskarshamns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Oskarshamns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Oskarshamns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.