HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Motala kommun

Motala kommun – mötesplatsen vid Vättern! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Motala kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Motala kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Motala kommun

Motala kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Askersunds-, Hallsbergs-, Finspångs-, Mjölby- och Vadstena kommun. Motala kommun har ett underbart landskap och ligger vid vackra sjön Vätterns östra strand. Motala kommuns slogan är "Mötesplatsen vid Vättern", vilket kan tänkas syfta på kommunens centralort Motala, som ligger vid Göta kanal, Motala ström och mellan sjöarna Vättern och Boren

Om Motala kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Motala kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Motala kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Motala kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Motala kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Motala kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Motala kommun kostar i snitt 2670 kr. 2:or i Motala kommun kostar i snitt 4450 kr. 3:or i Motala kommun kostar i snitt 6230 kr. 4:or i Motala kommun kostar i snitt 8010 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Motala kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Motala kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Motala kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Motala kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Motala kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Motala kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Motala kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Motala kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.