HomeQ-Logo

Vadstenafolkhogskola, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vadstena kommun

Vadstena kommun – storhet i det lilla. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vadstena kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vadstena kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vadstena kommun

Vadstena kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Motala-, Mjölby- och Ödeshögs kommun. Vadstena kommun är en naturskön kommun belägen vid sjön Vätterns östra strand och erbjuder både ett lantligt lugn och ett levande centrum i centralorten med samma namn, Vadstena. Vadstena kommuns slogan är "Storhet i det lilla" och det är precis vad vackra Vadstena kommun har att erbjuda. Trots kommunens knappa 7 000 invånare finns det mycket att se och göra i vackra Vadstena kommun.

Om Vadstena kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vadstena kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vadstena kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vadstena kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vadstena kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vadstena kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vadstena kommun kostar i snitt 2550 kr. 2:or i Vadstena kommun kostar i snitt 4250 kr. 3:or i Vadstena kommun kostar i snitt 5950 kr. 4:or i Vadstena kommun kostar i snitt 7650 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vadstena kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vadstena kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vadstena kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vadstena kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vadstena kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vadstena kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vadstena kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vadstena kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.