HomeQ-Logo

L.G.foto, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Ödeshögs kommun

Ödeshögs kommun – med många historiska sevärdheter! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ödeshögs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ödeshögs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ödeshögs kommun

Ödeshögs kommun ligger i Östergötlands län och gränsar till Vadstena-, Mjölby-, Boxholms-, Tranås- och Jönköpings kommun. Ödeshögs kommun ligger precis invid vackra Vättern och bjuder på många sköna naturupplevelser och är starkt förknippad med fornlämningar från både järnåldern och medeltiden.

Om Ödeshögs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ödeshögs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ödeshögs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ödeshögs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Ödeshögs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Ödeshögs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Ödeshögs kommun kostar i snitt 2340 kr. 2:or i Ödeshögs kommun kostar i snitt 3900 kr. 3:or i Ödeshögs kommun kostar i snitt 5460 kr. 4:or i Ödeshögs kommun kostar i snitt 7020 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ödeshögs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ödeshögs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ödeshögs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ödeshögs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ödeshögs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ödeshögs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ödeshögs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ödeshögs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.