HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Jönköpings kommun

Jönköpings kommun – ljuset vid Vättern! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Jönköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Jönköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Jönköpings kommun

Jönköpings kommun ligger i Jönköpings län, vid sjön Vätterns södra ände. Jönköpings kommun gränsar till Mullsjö-, Habo-, Ödeshögs-, Tranås-, Aneby-, Nässjö-, Vaggeryds-, Gislaveds-, Tranemo-, och Ulricehamns kommun. Jönköpings kommun är en vacker naturskön kommun nära både vattnet och centrumlivet i centralorten med samma namn – Jönköping.

Om Jönköpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Jönköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Jönköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Jönköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Jönköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Jönköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Jönköpings kommun kostar i snitt 2850 kr. 2:or i Jönköpings kommun kostar i snitt 4750 kr. 3:or i Jönköpings kommun kostar i snitt 6650 kr. 4:or i Jönköpings kommun kostar i snitt 8550 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Jönköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Jönköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Jönköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Jönköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Jönköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Jönköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Jönköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Jönköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.