HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Nynäshamns kommun

Välkommen till natursköna Nynäshamns kommun, där havet och livet möts! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Nynäshamns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Nynäshamns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Nynäshamns kommun

Nynäshamns kommun har något för alla. I staden finner du ett livfull atmosfär, med mysiga restaurangstråk och antikaffärer i små röda hamnbodar, och tack vare sitt läge vid vattnet bjuder kommunen även på ett otroligt skärgårdslandskap med fantastiska havsbad! Till kommunen hör flera skärgårdsöar, däribland vackra Torö. Här kan du njuta av fantastiska vyer och en härlig stenstrand som är mest känd som en av Sveriges bästa ställen för vind- och vågsurfing. För den som vill vara kvar på fastlandet bjuder Södertörn på ett böljande landskap med vackra vandringsleder, såsom välkända Sörmlandsleden.

Om Nynäshamns kommun

Nynäshamns kommun är belägen längst ut på halvön Södertörn, i den östra delen av landskapet Södermanland och med Stockholms södra skärgård och Östersjön i öster. Befolkningstrenden har sedan kommunen bildades år 1971 varit nästan uteslutande positiv, här är en plats att trivas! ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Nynäshamns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Nynäshamns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Nynäshamns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Nynäshamns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Nynäshamns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Nynäshamns kommun kostar i snitt 3330 kr. 2:or i Nynäshamns kommun kostar i snitt 5550 kr. 3:or i Nynäshamns kommun kostar i snitt 7770 kr. 4:or i Nynäshamns kommun kostar i snitt 9990 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Nynäshamns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Nynäshamns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Nynäshamns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Nynäshamns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Nynäshamns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Nynäshamns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Nynäshamns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Nynäshamns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.