HomeQ-Logo

Edmond Audran, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Eskilstuna kommun

Eskilstuna kommun – en riktig fristad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Eskilstuna kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Eskilstuna kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Eskilstuna kommun

Eskilstuna kommun ligger i nordvästra Södermanlands län, öster om Stockholm. Enastående Eskilstuna kommun gränsar till Strängnäs kommun i öster, Flens kommun i söder och Katrineholms kommun i sydväst. Eskilstuna kommun är verkligen en grön oas, samtidigt som det är stadsnära. I Eskilstuna kommun finns hela 22 naturreservat, och åtta av dessa reservat ingår i EU:s nätverk Natura 2000 som är till för att bevara biologisk mångfald.

Om Eskilstuna kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Eskilstuna kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Eskilstuna kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Eskilstuna kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Eskilstuna kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Eskilstuna kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Eskilstuna kommun kostar i snitt 3120 kr. 2:or i Eskilstuna kommun kostar i snitt 5200 kr. 3:or i Eskilstuna kommun kostar i snitt 7280 kr. 4:or i Eskilstuna kommun kostar i snitt 9360 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Eskilstuna kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Eskilstuna kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Eskilstuna kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Eskilstuna kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Eskilstuna kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Eskilstuna kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Eskilstuna kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Eskilstuna kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.