HomeQ-Logo

Bengt Oberger, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Surahammars kommun

Upptäck Surahammars kommun, med historiska gamla bruksorter och spännande lokala producenter! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Surahammars kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Surahammars kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Surahammars kommun

Surahammars kommun är en plats att trivas på! Här finner du en lummig natur längs med den böljande Bruksleden som passerar genom området, spännande djungelliknande kanaler och öppna sjöar omgivna av skog och gamla stugor. I kommunen finns flera trevliga orter att upptäcka, alla med sin egen särprägel och charm!

Om Surahammars kommun

Surahammars kommun är en kommun i Västmanlands län som ligger strax nordväst om Västerås. Kommunen är präglad av de gamla bruken som upprättades i de olika orterna redan under 1500-talet varav många varit aktiva under flera hundra år och fortsätter att vara än idag. Det finns mycket av kulturhistoriskt värde att upptäcka i kommunen, bland annat flertalet kyrkor och herrgårdar. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Surahammars kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Surahammars kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Surahammars kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Surahammars kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Surahammars kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Surahammars kommun kostar i snitt 2640 kr. 2:or i Surahammars kommun kostar i snitt 4400 kr. 3:or i Surahammars kommun kostar i snitt 6160 kr. 4:or i Surahammars kommun kostar i snitt 7920 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Surahammars kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Surahammars kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Surahammars kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Surahammars kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Surahammars kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Surahammars kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Surahammars kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Surahammars kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.