HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Kävlinge kommun

Kävlinge kommun – Skånes bästa boendekommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kävlinge kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kävlinge kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kävlinge kommun

Kävlinge kommun ligger i vackra Skåne län och gränsar till Landskrona-, Svalövs-, Eslövs-, Lunds-, Lomma- och Malmö kommun. Kävlinge kommun är en perfekt kommun för dig som pendlar, på grund av dess goda läge och bra kommunikationer till bland annat Lund och Malmö. Kävlinge kommun kallar sig själva för Skånes bästa boendekommun -- och det är inte svårt att hålla med! Kävlinge kommun har förutom sina goda kommunikationer till närliggande städer även underbar natur och anrik historia.

Om Kävlinge kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kävlinge kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kävlinge kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kävlinge kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kävlinge kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kävlinge kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kävlinge kommun kostar i snitt 3090 kr. 2:or i Kävlinge kommun kostar i snitt 5150 kr. 3:or i Kävlinge kommun kostar i snitt 7210 kr. 4:or i Kävlinge kommun kostar i snitt 9270 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kävlinge kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kävlinge kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kävlinge kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kävlinge kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kävlinge kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kävlinge kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kävlinge kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kävlinge kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.