HomeQ-Logo

L.G.foto, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Landskrona kommun

Landskrona kommun – med perfekt läge mellan Malmö, Helsingborg och Öresund! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Landskrona kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Landskrona kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Landskrona kommun

Landskrona kommun ligger i vackra Skåne län och gränsar till Helsingborgs-, Svalövs- och Kävlinge kommun. Landskrona kommun har en underbar kust utmed Öresund och bjuder på underbar natur och många badmöjligheter. Landskrona kommun är en perfekt boendekommun för dig som pendlar till jobb eller skola då kommunen ligger precis mellan storstäderna Malmö och Helsingborg!

Om Landskrona kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Landskrona kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Landskrona kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Landskrona kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Landskrona kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Landskrona kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Landskrona kommun kostar i snitt 2850 kr. 2:or i Landskrona kommun kostar i snitt 4750 kr. 3:or i Landskrona kommun kostar i snitt 6650 kr. 4:or i Landskrona kommun kostar i snitt 8550 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Landskrona kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Landskrona kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Landskrona kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Landskrona kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Landskrona kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Landskrona kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Landskrona kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Landskrona kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.