HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Helsingborgs kommun

Helsingborgs kommun – med underbart läge vid Öresund! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Helsingborgs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Helsingborgs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Helsingborgs kommun

Helsingborgs kommun ligger i Malmö län och gränsar till kommunerna Höganäs, Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Svalöv och Landskrona. Härliga Helsingborgs kommun har ett perfekt läge invid Öresund och är en viktig transportknut för både hamn- och järnvägsförbindelser. Har man någonsin varit i Köpenhamn har man säkerligen åkt från eller passerat genom Helsingborgs kommun. Förutom goda förbindelser har Helsingborgs kommun mycket annat att bjuda på, som vackra naturområden, parker och stränder såväl som mysiga caféer, restauranger och butiker, framförallt i kommunens centralort med samma namn -- Helsingborg.

Om Helsingborgs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Helsingborgs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Helsingborgs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Helsingborgs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Helsingborgs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Helsingborgs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Helsingborgs kommun kostar i snitt 3420 kr. 2:or i Helsingborgs kommun kostar i snitt 5700 kr. 3:or i Helsingborgs kommun kostar i snitt 7980 kr. 4:or i Helsingborgs kommun kostar i snitt 10260 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Helsingborgs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Helsingborgs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Helsingborgs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Helsingborgs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Helsingborgs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Helsingborgs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Helsingborgs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Helsingborgs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.