HomeQ-Logo

Dguendel, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Höganäs kommun

Höganäs kommun – känd för sin kvalitétskeramik! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Höganäs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Höganäs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Höganäs kommun

Höganäs kommun ligger i den nordvästra delen av Skåne län. Norr om kommunen ligger Kattegatt och Skälderviken, i väster Öresund. I söder gränsar Höganäs kommun till Helsingborgs kommun. Höganäs kommun har en vacker kust utmed Kattegatt och Öresund med många stränder och badplatser. Gillar du vackert hantverk är Höganäs kommun något för dig, kommunen är nämligen känd för sin produktion av högkvalitativ keramik.

Om Höganäs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Höganäs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Höganäs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Höganäs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Höganäs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Höganäs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Höganäs kommun kostar i snitt 3090 kr. 2:or i Höganäs kommun kostar i snitt 5150 kr. 3:or i Höganäs kommun kostar i snitt 7210 kr. 4:or i Höganäs kommun kostar i snitt 9270 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Höganäs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Höganäs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Höganäs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Höganäs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Höganäs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Höganäs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Höganäs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Höganäs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.