HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Bjuvs kommun

Bjuvs kommun — där tre landskap möts. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Bjuvs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Bjuvs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Bjuvs kommun

Bjuvs kommun ligger i nordvästra Skåne län och gränsar till Svalövs-, Åstorps- och Helsingborgs kommun. I behagliga Bjuvs kommun finns tre olika typer av landskap — urbergshorst med mycket bokskog i nordöst, moränbacklandskap i söder och lersendimentslätt i norr. Bjuvs kommun är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, men har runt 16 000 invånare och siffran växer stadigt. I Bjuvs kommun är det nära till allt — oavsett om du vill ut i naturen eller in till storstaden!

Om Bjuvs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Bjuvs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Bjuvs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Bjuvs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Bjuvs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Bjuvs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Bjuvs kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Bjuvs kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Bjuvs kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Bjuvs kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Bjuvs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Bjuvs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Bjuvs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Bjuvs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Bjuvs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Bjuvs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Bjuvs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Bjuvs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.