HomeQ-Logo

Anna Alexander Olsson, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Åstorps kommun

Åstorps kommun – en lugn boendekommun för pendlare! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Åstorps kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Åstorps kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Åstorps kommun

Åstorps kommun ligger i Skåne län och gränsar till Ängelholms-, Klippans-, Svalövs-, Bjuvs- och Helsingborgs kommun. Åstorps kommun är känt för sina goda kommunikationer då det är en knutpunkt för järnvägen. Åstorps kommuns centralort med samma namn ligger cirka 20 kilometer nordost om Helsingborg vilket gör Åstorps kommun till en bra boendekommun för de som pendlar.

Om Åstorps kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Åstorps kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Åstorps kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Åstorps kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Åstorps kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Åstorps kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Åstorps kommun kostar i snitt 2880 kr. 2:or i Åstorps kommun kostar i snitt 4800 kr. 3:or i Åstorps kommun kostar i snitt 6720 kr. 4:or i Åstorps kommun kostar i snitt 8640 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Åstorps kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Åstorps kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Åstorps kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Åstorps kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Åstorps kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Åstorps kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Åstorps kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Åstorps kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.