HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Klippans kommun

Välkommen till Klippans kommun, som bjuder på en levande landsbygd och fantastiska naturupplevelser! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Klippans kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Klippans kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Klippans kommun

Klippans kommun är en kommun i nordvästra Skåne län. I sydväst ligger urbergshorsten Söderåsen, som bjuder på fantastisk natur och mysiga omgivningar, och i sydöst ett flertal rester av vulkaner. Tätorten Klippan bjuder på ett levande centrum med mysiga butiker, restauranger och caféer.

Om Klippans kommun

Människor har varit bosatta i det vi idag kallar för Klippans kommun sedan 10000 före Kristus och många fynd från olika tidsepoker har hittats i området. Omkring 1000-talet började byar att växa fram och år 1144 etablerades en av kommunens mest kända byggnader: nämligen Herrevadskloster, som var ett munkkloster som kom att ha en framträdande roll i området. I lite mer modern tid, närmare bestämt under slutet av 1970-talet hade kommunen en aktiv musikscen och begreppet “Klippanpop” myntades. Under dessa år spelades låten “Klippan Centrum” av Torssons in, vilken fick uppmärksamhet i media. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Klippans kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Klippans kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Klippans kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Klippans kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Klippans kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Klippans kommun kostar i snitt 2790 kr. 2:or i Klippans kommun kostar i snitt 4650 kr. 3:or i Klippans kommun kostar i snitt 6510 kr. 4:or i Klippans kommun kostar i snitt 8370 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Klippans kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Klippans kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Klippans kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Klippans kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Klippans kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Klippans kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Klippans kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Klippans kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.