HomeQ-Logo

L.G.foto, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Eslövs kommun

Välkommen till Eslövs kommun, en grön oas mitt i Skånes hjärta! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Eslövs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Eslövs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Eslövs kommun

Eslövs kommun ligger i hjärtat av Skåne och bjuder på ett fantastiskt landskap med bördiga jordar, lummiga skogar och flera sjöar och åar som uppmanar till äventyr! Kommunen räknas även som den slottstätaste i hela Sverige, hela nio slott återfinns här som alla har sin historia att berätta, och kanske till och med spökhistoria. I kommunen finns flera härliga promenadstråk och vandringsleder för mysiga dagar i naturen.

Om Eslövs kommun Eslövs kommun är en kommun i Skåne län och med sina drygt 35 000 invånare är den Sveriges 77:e största. Befolkningstrenden är stadigt positiv, här är en plats att trivas på! Man tror att namnet Eslöv syftar till orden äsir, som betyder åsbon, och lef som betyder arvegods, alltså åsbons arvegods, som sannolikt syftar på en stormans gårdsanläggning på åsen. Första gången som Eslöv nämns i skrift var redan på 1100-talet. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Eslövs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Eslövs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Eslövs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Eslövs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Eslövs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Eslövs kommun kostar i snitt 3120 kr. 2:or i Eslövs kommun kostar i snitt 5200 kr. 3:or i Eslövs kommun kostar i snitt 7280 kr. 4:or i Eslövs kommun kostar i snitt 9360 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Eslövs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Eslövs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Eslövs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Eslövs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Eslövs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Eslövs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Eslövs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Eslövs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.