HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Malmö kommun

Letar du efter ett tryggt och långsiktigt boende i Malmö kommun? Då har du kommit rätt! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Malmö kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Malmö kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Malmö kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Malmö kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Malmö kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Malmö kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Malmö kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Malmö kommun kostar i snitt 3540 kr. 2:or i Malmö kommun kostar i snitt 5900 kr. 3:or i Malmö kommun kostar i snitt 8260 kr. 4:or i Malmö kommun kostar i snitt 10620 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Malmö kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Malmö kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Malmö kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Malmö kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Malmö kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Malmö kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Malmö kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Malmö kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.